NAME OF THE PROJECT:
Quiet Apartment

TYPE OF PROJECT:
Complete renovation of the property and new distribution of the interior in three months

YEAR:
2020

ANNUAL ROI:
31%

STATUS:
sold

OBJECTIVE:

To make the property more modern, functional and efficient for buyers.

To make it an attractive investment opportunity for investors, guaranteed by the characteristics and the very good location of the property.

DESCRIPTION OF THE PROJECT:

The San Martino neighbourhood, just a few minutes’ walk from the historic centre of Novara, is where Quiet Apartment is situated. Located in a quiet building surrounded by greenery, the apartment overlooks the inside yard, thus ensuring privacy and quietness.

And that is exactly the feeling you get when you enter the home.
The feeling of relaxation and freshness is also enhanced by the soft shades of grey and white that we used for the stone look covering in the bathroom, on the floor and walls.

Easily customisable in every room with touches of colour and contrasts, it is certainly a functional and spacious apartment.

The renovation has been completed. We have reorganised existing spaces, transforming the three-room apartment with one bathroom into a four-room apartment with two bathrooms, making the most of the existing space

In order to restore the ceiling plaster and make the walls even (previously damaged by old wallpaper), we covered the entire apartment in plasterboard.

The result is a sober and cosy home ideal for families or a young couple. Its vicinity to all services and schools 100 metres away make this apartment an ideal real estate investment in every way.

Renovation project

before and after

bathroom

Quiet – The bathroom

FLOORS: Wood look porcelain tiles BATHROOM COVERINGS: Double -fired , size25x40. The graphics are light,…
31
Annual ROI
105
First floor with lift and lock-up garage

I had the pleasure of photographing the Quiet Apartment, where I immediately noticed Marianna and Alberto’s great attention to detail, from the choice of materials to the colour scheme. The renovation has greatly improved the usability of the apartment and the addition of the second bathroom integrates perfectly with the space. Congratulations to MA Living!

Alessandro Carpentiero